Vilken middag!
I kväll fick det bli grillade Spareribs med två såser. Till det serverade jag grillad majskolv, blandad sallad och vitlöksbröd.
Ribsen har jag förkokat ca 40 min tillsammans med lök, morot, svartpeppar, lagerblad och salt.
Marinerade/glacade i olja, soya, Mango chutney och Björns kryddblandning. (kocken på Gästis)
Grilla de förkokta majskolvarn tills de får lite färg. Rulla dem i smält smör smaksatt med citron.
BBQ-såsen och Bearnaisesåsen är köpta. I bland får man vara lat. Försöker låta bli att läsa vad de innehåller. Gillar inte E-nummer och Glucamat...
Vitlöksbröd gjort på Italienskt lantbröd, parmesan och persilja.
Vitlöksolja
Mixa vitlök, persilja och olja (Raps/olivolja).
Rosta i ugnen eller grillen tills brödet får färg.
Strö grovriven parmesan och hackad persilja över det varma brödet.
Supergott!
Morgondagen ska jag tillbringa framför poolen...
SEMESTER!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar