Tänk så många kalas man har varit på och blivit bjuden på smörgåstårta.
Den här är lite lyxigare med både räkor och rökt lax i fyllningen.
Jag blandar alltid creme fraich med majonäs, blir en friskare smak på fyllningen.
Fyllning 1
Kallrökt lax
Majonäs & Creme fraich
Purjolök
Riven pepparot
Fyllning 2
Rökt skinka
Bostongurka
Majonäs & Creme fraich
Fyllning 3
Kokta ägg
Räkor
Dill
Majonäs & Creme fraich
Garnering
Sallad
Ägg
Räkor
Kallrökt lax
Gurka, citron, tomat, dill
Rör i hop alla röror, glöm inte salt och peppar.
Lägg ihop tårtan.
Bred den fyllda tårtan med en blandning av majonäs, creme fraich och citron. Plasta in och låt vila i kylen ett dygn innan den garneras.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar