tisdag 6 mars 2012

Kalkon till middag!

Mina tidigare erfarenheter av kalkon är den som man blev serverad under julhelgen med  brysselkål  och en god sås.
I dag kan man köpa färsk kalkonfilé, ofta till ett bra pris. Kalkon är ett drygt kött och ett bra alternativ till kyckling.  Kalkon är lätt att tillaga och kan varieras på många vis..

Här har jag använt samma fyllning som till ett tidigare recept på kyckling men tillsatt pepparsalami och bytt ut Serranoskinka mot Bacon. Jag har serverat det med Spagetti  och strimlade grönsaker.

Kalkonfilé skuren, utbankad och fylld.














Denna pasta är min favorit efter färsk pasta.
Det är en lite grövre spagetti. Koka den efter anvisningarna på förpackningen.
Skölj inte!!
Blanda med fint strimlade grönsaker samt lite olivolja.










Blanda resterande fyllning med grädde, koka upp såsen och krydda med salt och peppar. Vänd ner såsen i pastan. Skär upp kalkon rulladen.Servera på varma tallrikar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar