torsdag 15 augusti 2013

Räkpasta

Sommaren börjar övergå i höst, tänk vad tiden går fort, veckorna bara rusar förbi. Ibland har jag lust att skrika, Stoppa tiden! Jag hinner inte med..
Nu känns det som man börjar göra bokslut på denna sommar.

Men hösten har också sin tjusning!
Vi har ätit våra första kräftor för i år..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagens middag i Hagbacken!

 
Räkpasta
En symfoni av färger

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasta
Räkor
Sockerärtor
Cocktailtomater
Färsk chili
Soltorkade tomater i olja, gärna gula
Olja
Vitlök
Persilja
(parmesanost)
  • Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
    Häll av vattnet.
  • Mixa olivolja med vitlök och persilja, ska smaka mycket vitlök
  • Skär ner sockerärtorna i mindre bitar, halvera tomaterna.
  • Kärna ur chilin och hacka den.
  • Blanda ner grönsaker, vitlöksoljan och räkorna i pastan,
  • Värm pastan på svag värme några minuter.
  • Servera i varma tallrikar tillsammans med ostgratinerat
    surdegsbröd.

Det smakade gott med pasta efter all grillad mat.

 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar