Nu känns det som man börjar göra bokslut på denna sommar.
Men hösten har också sin tjusning!
Vi har ätit våra första kräftor för i år..
Dagens middag i Hagbacken!
Räkpasta
En symfoni av färger
Pasta
Räkor
Sockerärtor
Cocktailtomater
Färsk chili
Soltorkade tomater i olja, gärna gula
Olja
Vitlök
Persilja
(parmesanost)
(parmesanost)
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll av vattnet. - Mixa olivolja med vitlök och persilja, ska smaka mycket vitlök
- Skär ner sockerärtorna i mindre bitar, halvera tomaterna.
- Kärna ur chilin och hacka den.
- Blanda ner grönsaker, vitlöksoljan och räkorna i pastan,
- Värm pastan på svag värme några minuter.
- Servera i varma tallrikar tillsammans med ostgratinerat
surdegsbröd.
Det smakade gott med pasta efter all grillad mat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar