Dagens middag:
Rullad gjord på karré fylld med Choritzo, citron, vitlök och örtkryddor.
Skär upp en karrén till en platta, lägg på fyllningen.
Fylld, rullad, och klar för stekning.
Låt den gärna vila i kylen några timmar innan tillagning
Stekt på 150 gr till en innetemperatur
på ca 70-72 gr.
Viktigt att låta köttet vila innan man skär upp det.
Serverad med ugnsrostad potatis, brysselkål och en sås med smak av rostad vitlök och örtkryddor.
(Tyvärr misslyckades jag med uppläggning och fotografering.)
Resterna av Ankan från gårdagen fick bli dagens förrätt..
Anka med ugnsrostade rödbetor.
Jag ugnsrostade rödbetorna i olivolja och rosmarin.
Serverade med Ruccola, rostade pintjenötter och en dressing gjord på olja, vinäger (Balsamico) honung och kryddade med salt och peppar.
Det söta från rödbetan smakade underbart ihop med ankan.
En förrätt som jag kan rekommendera om ni önskar något nytt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar