Fredag och åter hemma i Hagbacken..
Vad blir det för mat?
Huvudet är fullt med ideér på mat. Nu när våren är på gång känner jag för att laga lite lättare mat,
utbudet av grönsaker blir också större och lite billigare.
Men det gäller inte i kväll.
Förrätt
Rullad av Parmaskinka
Parmaskinka
Philadelphiaost
Philadelphiaost
Soltorkade tomater
Stora oliver utan kärna
Persilja
Vitlök
Ruccola sallad
Salt och peppar
Parmesanost
olivolja
Hacka vitlök, oliver och soltorkade tomater.
Blanda Philadelphiaosten med hacket.
Lägg ut Parmaskinkan omlott på plastfolié.
Bred på ostmassa och några blad Ruccolasalladen, rulla ihop.
Låt vila i kylen till servering,
Grillad Entrecoté med pepparsås,ugnsrostad
potatis och morötter
Allt serverat i en grillpanna.
Morgondagen gömmer nya utmaningar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar