torsdag 14 mars 2013

Cannelloni fylld med kyckling.

Tanken var att vi skulle äta en Caecarsallad till middag i går, men hur gott är det att äta kall sallad när snön vräker ner utanför fönstret? I stället fick det bli en pasta!
Cannelloni fylld med kyckling.
Köpte en hel kyckling som jag citronmarinerade och stekte i ugnen. Filéerna ska jag använda till Caecarsallad och resten använde jag till pastan.

Ugnstekt kyckling.












Fyllning till Pastan(Cannelloni)
Färsk pasta
Kyckling
Bacon
Zucchini
Paprika
Purjolök
Vitlök
Béchamelsås/ostsås smaksatt med soltorkade
tomater, grillad paprika och Parmesanost.


Cannelloni serverad på en bädd av sallad som är smaksatt med olivolja, salt och peppar.
Inget mer behövs!
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar