torsdag 12 april 2012

Pasta!

Tänk! Jag återkommer alltid till pastan, jag älskar pasta! Denna enkla goda rätt. Finns det något bättre än att sno ihop en pasta när man kommer hem och är så hungrig att man kan äta ur kastrullerna..
På mindre än 30 minuter kan du servera en festrätt. Och man kan använda sig av det man har i kylskåpet.
Till den här pastan har jag serverat kyckling.

Pasta med Kyckling



















Bryn kycklingfileérna, krydda med salt och peppar.
(Vispa ur pannan med vitt vin, dragon, krossad grönpeppar och  kycklingfond) Häll det på kycklingen.
Stek färdigt i ugnen på 150 gr
Pasta, koka efter anvisningarna på förpackningen
Skiva ner sockerärtor, hacka chili, oliver, soltorkade tomater.
Gör en vitlöksolja (Olivolja, vitlök, persilja)
Ruccola
Blanda allt med den varma pastan.
Skiva kycklingen, servera på varma tallrikar.


(Här toppade jag kycklingen med kvarvarande dressingen från hamburgaren)

1 kommentar: