söndag 20 maj 2012

Jobb, jobb.

Nu blir det inte mycket bloggande under några veckor-månader, för nu börjar den tuffaste tiden på Gästis. Känns skönt att veta att det är mina sista månader, 31 juli lämnar jag  Gästis för en lugnare tillvaro...

Denna helgen har varit en försmak av sommaren.

Personalmat på Gästis!
Ugnsbakad lax med vitvinssås, räkor, sparris och potatis duchess.
Ingen snyggare presentation!












 Men vi har ändå tillbringat lite tid hemma, känns skönt när man får åka hem och laga sin egen mat.

Mixad grill med grillad lök, wokade grönsaker, färsk potatis och vitlökssmör.










Strimlade grönsaker färdiga för woken. Blanda alla dina favoritgrönsaker woka dem  i olivolja.
Jag använder alltid min stekpanna!




Skålen är ett loppisfynd.
Vitlökssmör
Smöret är gjort på rostad vitlök, smör, persilja och några tsk kapris.
Använder kapris i stället för salt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar