söndag 7 juli 2013

Lövbiff med gremolata och grillade grönsaker.

I dag har det varit en fantastisk sommardag...
Svensk sommar, när den är som bäst. Sol från en molnfri himmel och ljumma vindar.

Sommarromantik.

















Middag tillagad på altanen.

Grillad Lövbiff med Gremolata
Serverad med grillade grönsaker och potatis.




Stek eller grilla lövbiffen.
Strö gremolata över det varma köttet.
Ringla över olivolja.
Servera med grillade grönsaker 

Gremolata är en italiensk blandning av hackad persilja, citronskal,
vitlök och olivolja. Passar som fyllning till kyckling eller som ett tillbehör till kött
eller fisk.

















I den här gremolatan har jag också blandat i finriven parmesan ost
och färska örtkryddor. Går även att använda frysta örtkryddor.

Go kväll!
I morgon en ny vecka med nya utmaningar..






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar